• Vacatures & Vrijwilligers

  D'r bie zeen, is mitmaken, dat is het motto van ALFA SPORT. Maar nog belangrijker is: D'r bie zeen, is mit maken! Zonder vrijwilligers in welke vorm dan ook is het bestaan van de vereniging ALFA SPORT immers niet mogelijk. Jij kunt mee helpen aan het maken van ALFA SPORT. Alle vacatures die we momenteel hebben openstaan vind je hier. Mocht je iets willen bijdragen voor de club, maar staat het er momenteel niet bij? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 • Scheidsrechters gezocht!

  ALFA SPORT is op zoek naar scheidsrechters! 

  Ben jij op zaterdagen beschikbaar om de thuiswedstrijden te begeleiden als scheidsrechter? Ben jij degene die onze jeugd graag als scheidsrechter begeleid een geweldige wedstrijd te beleven? Help ons als scheidsrechter van de club.

  Weet je nog niet alle spelregels of twijfel je nog? Binnenkort bieden we eenieder die interesse heeft geheel gratis een scheidsrechter cursus. Tijdens deze cursus krijg jij door de KNVB uitgelegd hoe jij een top scheids kunt worden. 

  Voor meer informatie, neem gerust contact op met Martin Vrösch, verenigingsmanager van onze club, om al jouw vragen te beantwoorden. Martin Vrösch, Tel: +316 29349485. Je kunt ook contact opnemen met Leonie Rietbergen, wedstrijdsecretaris, via Tel: +316 43030328.

 • Terreinbeheer en -onderhoud hulp gezocht!

  Om onze supporters, leden, ouders en overige fans te blijven voorzien van een accomodatie in perfecte staat, zijn we op zoek naar diverse vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om bij een team van vrijwilligers te komen waarbij saamhorigheid en gezelligheid centraal staat? Iedereen deelt zijn/ haar bijdrage op eigen manier. 

  Of je nu wilt meewerken om het terrein te onderhouden, te ondersteunen op jeugd wedstrijdddagen, schoonmaak van de kantine of andere zaken? Jouw bijdrage is van harte welkom! Neem gerust eens contact op met Hub Stevens, bestuurslid kantinebeheer, of Maurice Goessens, bestuurslid accomodatie om de mogelijkheden te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen via: +316 53442030 (Hub Stevens) of +316 53797401 (Maurice Goessens). 

 • Social media/ communicatie versterking gezocht!

  ''D'r bie zeen, is mitmaken!'' zie je regelmatig terug in onze filmpjes, foto's en berichten op social media. Om onze supporters, leden, ouders en overige fans te blijven voorzien van de leukste (online) media en communicatie zoeken we jou! We willen natuurlijk altijd origineel, kwalitatief maar vooral eigenzinnig zijn en blijven, maar daar gaat ook tijd in zitten. Om die reden zijn we op zoek naar iemand die lid of nauw betrokken is bij onze vereniging en social media/ communicatie helemaal fantastisch vindt. 

  Lijkt jou het leuk om onze socials en communicatie nog verder te versterken? Denk jij met jouw eigen inbreng een versterking te zijn op ons viertallig team? Of je nu op het gebied fotografie, video's maken, editten, supporter (met telefoon langs de lijn), scherpe berichten of op een andere wijze jouw bijdrage wilt leveren: alle initiatieven en hulp is welkom! Neem gerust eens contact op met Luc Buscher, bestuurslid communicatie, om de mogelijkheden te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen via: +316 28626264 

 • Zin om een pilske te tappen? Barmedewerk(st)er gezocht!

  Wil jij gedurende de avonduren, zaterdag en of zondag wat bijverdienen achter de bar bij ALFA SPORT? Wij zoeken jouw hulp.

  Tijdens trainingsavonden en thuiswedstrijden van ALFA SPORT willen we onze leden en gasten graag voorzien van een goed getapt ALFA pils of ander drankje. Verken jouw mogelijkheden door contact op te nemen met Hub Stevens, +316 53442030.

 • Open sollicitatie

  ALFA SPORT is doorlopend op zoek naar vrijwilligers die op zijn/ haar manier een steentje willen bijdragen aan onze vereniging. 

  Om die reden staan we altijd open voor open sollicitaties als vrijwilliger/ werknemer. Neem gerust contact op met één van onze bestuursleden om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via het contactformulier of face to face op onze ALFA SPORT Arena.