• Vacatures & Vrijwilligers

  D'r bie zeen, is mitmaken, dat is het motto van ALFA SPORT. Maar nog belangrijker is: D'r bie zeen, is mit maken! Zonder vrijwilligers in welke vorm dan ook is het bestaan van de vereniging ALFA SPORT immers niet mogelijk. Jij kunt daar bij mee helpen aan het maken van ALFA SPORT. Alle vacatures die we momenteel hebben openstaan vind je hier. Mocht je iets willen bijdragen voor de club, maar staat het er momenteel niet bij? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 • Grensrechter gezocht! 🚩

  ALFA SPORT is op zoek naar een grensrechter voor het 3e elftal! 

  Ben jij op zondagen beschikbaar om de thuis- en/of uitwedstrijden te begeleiden? Zie jij nog voordat de VAR ingrijpt alle buitenspelsituaties? Het lijkt jou vooral leuk om de mannen van één, twee of drie te zien spelen maar natuurlijk ook onderdeel te worden van het team. Zoeken wij jou? 

  Neem gerust contact op met Martin Vrösch, verenigingsmanager van onze club, om al jouw vragen te beantwoorden. Martin Vrösch, Tel: +316 29349485 

 • Terreinbeheer en -onderhoud hulp gezocht!

  Om onze supporters, leden, ouders en overige fans te blijven voorzien van een accomodatie in perfecte staat, zijn we op zoek naar diverse vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om bij een team van vrijwilligers te komen waarbij saamhorigheid en gezelligheid centraal staat? Iedereen deelt zijn/ haar bijdrage op eigen manier. 

  Of je nu wilt meewerken om het terrein te onderhouden, te ondersteunen op jeugd wedstrijdddagen, schoonmaak van de kantine of andere zaken? Jouw bijdrage is van harte welkom! Neem gerust eens contact op met Hub Stevens, bestuurslid kantinebeheer, of Maurice Goessens, bestuurslid accomodatie om de mogelijkheden te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen via: +316 53442030 (Hub Stevens) of +316 53797401 (Maurice Goessens). 

 • Social media/ communicatie versterking gezocht!

  ''D'r bie zeen, is mitmaken!'' zie je regelmatig terug in onze filmpjes, foto's en berichten op social media. Om onze supporters, leden, ouders en overige fans te blijven voorzien van de leukste (online) media en communicatie zoeken we jou! We willen natuurlijk altijd origineel, kwalitatief maar vooral eigenzinnig zijn en blijven, maar daar gaat ook tijd in zitten. Om die reden zijn we op zoek naar iemand die lid of nauw betrokken is bij onze vereniging en social media/ communicatie helemaal fantastisch vindt. 

  Lijkt jou het leuk om onze socials en communicatie nog verder te versterken? Denk jij met jouw eigen inbreng een versterking te zijn op ons viertallig team? Of je nu op het gebied fotografie, video's maken, editten, supporter (met telefoon langs de lijn), scherpe berichten of op een andere wijze jouw bijdrage wilt leveren: alle initiatieven en hulp is welkom! Neem gerust eens contact op met Luc Buscher, bestuurslid communicatie, om de mogelijkheden te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen via: +316 28626264 

 • Open sollicitatie

  Op dit moment zijn er verder geen openstaande vacatures binnen onze club, maar natuurlijk staan we altijd open voor open sollicitaties als vrijwilliger/ werknemer. Neem gerust contact op met één van onze bestuursleden om de mogelijkheden te bespreken