• Beste Vrijwilligers,

  Het ALFA SPORT seizoen 2023/2024 nadert zijn einde. Een seizoen waarin we ALFA SPORT wederom op de kaart hebben gezet met een eerste New Generations Cup, een voetbalkamp, onze nieuwe kledinglijn van adidas TEAM , een partnership met Fortuna Sittard en nog vele mooie hoogtepunten.

  Het seizoen is nog niet helemaal ten einde en nog vele hoogtepunten staan op de agenda. Zonder jou als vrijwilliger was het realiseren van deze hoogtepunten maar ook het bestaansrecht van ons clubke ver te zoeken. Jij zorgt ervoor dat bij ALFA SPORT d'r bie zeen niet alleen mitmaken is, maar oog mit maken. Dank daarvoor!


  Als dank voor jouw bijdrage het afgelopen seizoen willen wij je van harte uitnodigen op onze vrijwilligersavond. 14 juni 2024, vanaf 18:00 uur, ben jij van harte welkom om samen met ons het ALFA SPORT seizoen af te sluiten. Dit natuurlijk op onze ALFA SPORT Arena. Onder het genot van een BBQ en een ALFA pilsje willen wij terugblikken op het afgelopen seizoen en wellicht al vooruit blikken op wat er komend jaar te wachten staat. 

  Zien we jou ook? Laat het in verband met inkoop van de BBQ s.v.p. weten of jij erbij bent. Aanmelden kan via onderstaande link. Mocht je alleen langskomen om te borrelen ben je natuurlijk ook van harte welkom. Aanmelden is dan niet nodig. Kom gerust binnenlopen. Graag uiterlijk aanmelden voor maandag 10 juni 2024.

  Via deze weg alvast dank voor jouw bijdrage het afgelopen jaar. Hopelijk tot 14 juni. Tot volgend jaar!

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur ALFA SPORT

  D’r bie zeen, is mitmaken
  D’r bie zeen, is mit maken

  Aanmelden BBQ