ALFA SPORT

Winnaar EK Pool 2021 bekend!

zo 11 jul

It’s coming to Sjef 🥳🥳🥳
Het toernooi is ten eind en de aanvoerder van onze lijst is dan ook bekend. Sjef Meisters: van ganser harte gefeliciteerd met de hoofdprijs.

De Europees Kampioen had vanaf hun eerste wedstrijd tegen de Turken al de turbo erop. Wij voorspelden het al een klein beetje. Onze winnaar daarentegen had een gigantische eindsprint bij de laatste wedstrijd van het toernooi. Uiteindelijk redde de VAR in totaal 8 keer een land bij een doelpunt. De beantwoording van deze vraag had Sjef als enige juist.

De Marcus Rashford en Jadon Sancho van onze EK pool zijn Hen Litjes en Moreno Claessen. De aanlop van Hen trok zich ook erg lang, maar miste uiteindelijk het doel. Moreno kwam ook als een duvel uit een doosje de top tien binnengeslopen, maar liep de kans op 500€ ook net mis. Voor maar liefst 187,50€ mogen ze zichzelf op een avondje uit trakteren.

Bob Fox gaat zijn gezicht binnenkort ook vaker op de Alfa Sport Arena laten zien. Zijn plek op nummer vier is het aanstalten van hem binnen onze club. De bis in orde en volle welkom trök Foxe Bob, machine.

Op plek vijf staat een tandem. Ruud Verbiesen en Sander Lutke Schipholt komen de prijs aan het delen. Zij mogen de 75€ enkel besteden bij een diner voor twee. Na afloop zullen zij door de organisatoren getrakteerd worden op de originele prijs van plek zes. Eervolle vermeldingen voor het completeren van de top tien zijn er voor Remo Antwerpen, Rick van der Gugten, Ramon van Wersch en Anna Aarts. 
Een oneervolle maar dankbare opmerking is er voor de rode lantaarn en opperpoedel: Coen Cremers het is dich geluk!

 Wij danken eenieder voor jullie deelname aan de EK pool. Het kostte ons wat moeite, maar we konden mooi oefenen voor de wedstrijdverslagen van aankomend seizoen en het aankomende WK in Qatar. De prijsuitreiking vindt plaats in het weekend van 23/24/25 juli. Voorafgaand zullen we contact opnemen met de winnaars. Denk eraan: er worden beelden gemaakt!

 Geer woart d’r bie en hub het mitgemaak; dit woar de EK pool 2021.

De Ranglijst

De Prognoses: Bonusvragen

Alle informatie en verslagen nog eens rustig teruglezen?

www.alfasport.nl/ekpool

Deel op Facebook
Adres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl