ALFA SPORT

We hebben uw hulp nodig!

wo 09 dec

Enquête social media gebruik en de groenbeleving bij jeugd uit de gemeente Beekdaelen.

Studenten aan de opleiding ‘Commerciële Economie’ van Zuyd Hogeschool Sittard voeren een onderzoek uit naar het social media gebruik en de groenbeleving bij jeugd uit de gemeente Beekdaelen. In het onderzoek richten de studenten zich op 12 tot 25 jarigen.

Een doelgroep die (vaak) constant bezig is met social media. In het onderzoek richten de studenten zich onder andere op het gebruik van social media. Daaraan koppelen de studenten de groenbeleving van deze doelgroep. Wat ervaart de jeugd onder de term ‘groen’? En richten zij zich op (sportieve) activiteiten in de natuur

Beste vereniging, 
Studenten aan de opleiding ‘Commerciële Economie’ van Zuyd Hogeschool Sittard voeren een onderzoek uit naar het social media gebruik en de groenbeleving bij jeugd uit de gemeente Beekdaelen. In het onderzoek richten de studenten zich op 12 tot 25 jarigen. Een doelgroep die (vaak) constant bezig is met social media. In het onderzoek richten de studenten zich onder andere op het gebruik van social media. Daaraan koppelen de studenten de groenbeleving van deze doelgroep. Wat ervaart de jeugd onder de term ‘groen’? En richten zij zich op (sportieve) activiteiten in de natuur?

Onder de deelnemende jongeren worden er prijzen verdeeld. Ze maken kans op twee waardebonnen voor pizzeria ‘The Slice of Life’ uit Amstenrade of een rondleiding voor twee personen bij de Alfa brouwerij.

Via deze weg hopen wij ze op weg te helpen en zo veel mogelijk jeugd te bereiken om de vragenlijst in te vullen. 12 t/m 25 jaar is een belangrijke doelgroep voor verenigingen. De resultaten van dit onderzoek zijn dan ook erg interessant voor jullie. We hopen de resultaten van het onderzoek te ontvangen en deze met jullie te delen. Zodat jullie deze doelgroep beter kunnen bereiken én jullie beter kunnen inspelen op hun wensen en behoeften.

Zouden jullie binnen de eigen vereniging zoveel mogelijk jongeren op de hoogte willen brengen middels het doorzetten van deze mail of het delen van ons bericht op Facebook (https://www.facebook.com/beweegdaelen).

Meedoen aan de vragenlijst kan ook via deze link. Alvast dank voor jullie bijdrage!

Deel op FacebookAdres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl