ALFA SPORT

Vernieuwde voetbal.nl app/website

zo 27 aug

De Voetbal.nl app en website zijn compleet vernieuwd met een geheel nieuwe vormgeving. Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere liefhebbers van het amateurvoetbal.

Het vernieuwde Voetbal.nl kent een hoop nieuwe functionaliteiten. Uiteraard kan zoals voorheen het programma, de uitslagen en de stand van het eigen team en/of andere favoriete team(s) worden bekeken. Onder meer de volgende functies zijn nieuw toegevoegd: 

  • Doelpunten, kaarten en wissels zijn zichtbaar binnen de Voetbal.nl app (mits ingevoerd in het mobiele digitaal wedstrijdformulier) 
  • Een uitslag of stand kan direct als afbeelding worden gedeeld op social media 
  • Rijschema per wedstrijd is eenvoudig samen te stellen

Favorieten

Vanwege de lancering van de vernieuwde Voetbal.nl app, is het voor gebruikers wel nodig om de favoriete teams, clubs en/of spelers opnieuw toe te voegen aan de favorieten. 

Iedereen kan gebruik maken van Voetbal.nl. Hiervoor dient wel een account te worden aangemaakt. KNVB-leden kunnen registreren met het e-mailadres dat bekend is bij hun club en vervolgens inloggen. Wie al gebruikt maakt van de KNVB Wedstrijdzaken app, kan met hetzelfde account ook inloggen in de Voetbal.nl app.

Deel op Facebook
Adres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl