ALFA SPORT

Sportdorp Schinnen

vr 27 okt

Vanuit een landelijke subsidie hebben wij de mogelijkheid gekregen om de komende twee jaar sport- en beweegactiviteiten op te zetten waar u als inwoner interesse in heeft. Met deze vragenlijst willen wij de sportdeelname en interesses / behoeften voor nieuw en bestaand sport- en beweegaanbod onder de inwoners vanaf 45 jaar in de gemeente Schinnen in kaart brengen. Sportdorp Schinnen is onderdeel van 'Park de Oirsprong'. 

Dit is een samenwerkingsverband tussen Alfa Sport, Tennisclub Oirsbeek, Handbalvereniging Zwart-Wit, SVO, Omnivereniging Amstenrad, Vludoc ’98  en St. Lambertus.

Om u persoonlijk te informeren over de Sportdorpactiviteiten vragen wij u via onderstaande knop de gegevens in te vullen. De gegevens worden niet aan derden verstrekt en worden alleen gebruikt voor Sportdorp Schinnen. Deze vragenlijst is actief tot en met 15 november. Zou u zo vriendelijk willen zijn om voor dit tijdstip de lijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst zal zo’n 10 minuten van u tijd vragen.

Vragenlijst Sportdorp Schinnen >>>

 

Deel op Facebook
Adres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl