ALFA SPORT

Samen in beweging komen tegen kanker

wo 10 mei

Als je ziek wordt staat je wereld even stil. Stil omdat je het even niet meer weet. Maar zoals we allemaal weten is stilstand achteruitgang. In beweging komen is dus de enige optie. Vaak wordt er tegen ons gezegd: 'Als er ook maar iets is wat ik voor jullie kan doen, laat het me weten!' Vrienden: die tijd is nu gekomen. Wij willen jullie vragen om samen met ons "in beweging" te komen op zaterdag 20 mei 2017. 

Five4Five organiseert dan een fiets, wandel en hardloop evenement waarvan de totale opbrengst ten goede komt voor kankeronderzoek in Limburg.

Zij ondersteunen ondermeer onderzoek naar killercellen.

Dat is goed nieuws want, killercellen is dé enige manier waardoor ik en al mijn mede patiënten zou kunnen genezen! Wil je meer weten over dit baanbrekende onderzoek wat plaatsvindt in het Maastricht UMC+ klik dan hier.

De collectieve start van Five4Five is om 11.00uur. Graag ontvangen we je wat eerder zodat je nog kunt genieten van een lekkere kop koffie/thee en een stukje heerlijke Limburgse vlaai.

De afstanden van het parcours zijn voor fietsers rondjes van 12,5km. Het wandel- en run parcours bestaan uit twee lussen van 7.5km. Je bepaalt zelf hoeveel rondjes je fietst of hoeveel lussen je wandelt of hardloopt. Meer informatie over de route vindt je hier.

Historische Hoeve Libeek (Libeek 27, 6265 NE Sint Geertruid) dient als start en finishlocatie.

Wij (DimiTRY, Patricia, Luc en David , zullen die dag gaan wandelen. We zouden het geweldig vinden om deze tocht gesteund met zoveel mogelijk ALFA SPORT vrienden te volbrengen.

Jij schrijft je toch zeker ook in voor team DimiTRY! Ga hiervoor naar http://www.dimitryhensgen.nl/teamdimitry

Alvast hartelijk dank!

Deel op Facebook
Adres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl