ALFA SPORT

Ronny Czornyj tekent contract als hoofdtrainer voor twee jaar!

wo 28 dec

Met trots mogen we jullie aankondigen dat Ronny Czornyj vanaf seizoen 2023/2024 aan het roer zal staan van ons eerste elftal.

Ronny tekent een contract van twee jaar als hoofdtrainer en zal daarmee de ingezette richting van ALFA SPORT verder gaan doorbouwen. Met een behoorlijke CV als hoofdtrainer bij diverse clubs in België (20 jaar) en Nederland (13 jaar) heeft Ronny veel ervaring om deze selectie naar een hoger level te brengen. Lokale verenigingen waaronder De Ster (7 jaar), MMC Weert (2 jaar) en nu SV Langeberg (4 jaar) staan reeds op zijn CV.

Ronny over zijn besluit om voor ALFA SPORT te kiezen. “Het feit dat ALFA SPORT voor mij heeft gekozen zonder een vacature te plaatsen, maakt mij enorm trots. Met de kwaliteiten die ALFA SPORT heeft, verwacht ik dat ALFA SPORT tweede klasse waardig is. Een eventueel kampioenschap zou betekenen dat we kunnen spelen in deze klasse. Mocht het kampioenschap dit jaar uitblijven, dan vind ik dat we hier ook komend jaar voor zullen moeten gaan. Mijn ambities zijn in ieder geval om zo hoog mogelijk te voetballen met ALFA SPORT. ALFA SPORT staat daarnaast bij mij bekend als een warme en hechte vereniging. Naast prestatie vind ik de sfeer binnen een vereniging belangrijk. Kortom, zoals collega Martin prachtig verwoord: “Een vereniging met zowel prestatie, plezier alsook familiaire band centraal.””

Voorzitter Paul Lintzen van ALFA SPORT: “Met het aantrekken van Ronny Czornyj kunnen we de ingezette weg van verdere groei en verbetering van onze vereniging doortrekken. We zijn dan ook enorm trots op het feit dat Ronny uiteindelijk voor onze club heeft gekozen. Ronny tekent een contract voor twee jaar. Wij geloven in ieder geval dat we met het aantrekken van Ronny en de rol van Martin als verenigingsmanager een geweldige stap hebben kunnen zetten als ALFA SPORT. Een stap die ALFA SPORT verder laat groeien.” 

🔵🔵🔵🔴🔴🔴⚪️⚪️⚪️ 

D’r bie zeen, is mitmaken

Deel op Facebook
Adres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl