• Lidmaatschap & contributie
  Lidmaatschap 
  Alleen leden mogen als speler, trainer, coach of leider deelnemen aan wedstrijden en activiteiten van VV ALFA SPORT. De leden betalen een contributie die jaarlijks door de ledenvergadering wordt vastgesteld. Het lidmaatschap start op het moment van inschrijving. De contributie gaat in op de maand van inschrijving. 
   
  Incasso 
  De contributie wordt geheven via automatische incasso. Indien de contributie niet tijdig wordt voldaan, is het niet meer mogelijk deel te nemen aan de verenigingsactiviteiten.

  Voor eventuele verdere vragen kunt u contact opnemen met leden-adm@alfasport.nl.

  Contributie 
  De contributieprijzen voor het seizoen 2023-2024 zijn als volgt: 

  Voor het huidige seizoen zijn de navolgende contributiebedragen per lid van toepassing. Daarbij is de leeftijd bepalend (peildatum 31 december 2023) en niet het team waar je, bijvoorbeeld door dispensatie, in speelt: 

  Senioren

  • Leeftijd 19 jaar en ouder         
  • € 264,- per jaar ofwel € 22,00 per maand

  Junioren   

  • leeftijd van 13 t/m 18 jaar     
  • € 216,- per jaar ofwel € 18,00 per maand

  Pupillen     

  • Leeftijd tot en met 12 jaar       
  • € 156,- per jaar ofwel € 13,00 per maand 

  Voor alle overige spelende leden:

  35+, Veteranen, Zaal en Walking Football worden door de penningmeester met ieder team afzonderlijke afspraken gemaakt.

  Daarnaast kennen wij nog steunende leden die € 50,- per jaar betalen en daarvoor gratis toegang hebben bij wedstrijden van ons eerste elftal en leden van de Club van 50 die eenzelfde bedrag aan de stichting "Promotie voetbal Beekdaelen" betalen!  

  Betaling is uitsluitend mogelijk via automatische incasso, Dat kan per maand of per jaar.

  Niemand buitenspel
  ALFA SPORT streeft er samen met partner ING naar om niemand buiten spel te zetten. Mocht jij om financiële redenen de contributie, voetbalschoenen of overige  niet kunnen betalen, kijk dan gerust via https://www.ing.nl/de-ing/sponsoring/voetbal/niemandbuitenspel voor de mogelijkheden. Dit kan volledig anoniem!