ALFA SPORT

Toernooien

Hieronder staat  een lijst met toernooien waar jeugdteams zich kunnen inschrijven. In het kort staan ook de afspraken beschreven.

Afspraak

De trainers/leiders regelen zelf de inschrijving(en) van hun toernooi(en). Elke team mag op kosten van voetbalvereniging vv Alfasport deelnemen aan 2 toernooien met een maximum bedrag van € 30,00. Natuurlijk mag je als team aan meerdere toernooien deelnemen, maar de kosten boven € 30,00 zijn voor rekening van het team zelf.        

Afsluitingsdag

Op de dag dat Alfa Sport de seizoensafsluiting organiseert, mag in principe geen enkel team aan externe toernooien deelnemen omdat we dan met heel Alfasport de afsluiting van het seizoen vieren!    

Werkwijze 

Iedere trainer schrijft dus zelf zijn team in voor de betreffende toernooien. Indien het inschrijfgeld contact betaald dient te worden, regelt de trainer/leider van het team dit zelf op het toernooi en levert achteraf de kwitantie in bij de penningmeester (Henk Teunissen, tel: 06 - 3000 0153, penningmeester@alfasport.nl). Indien de inschrijving per bank kan gebeuren, laat dit dan weten aan de penningmeester zodat hij het verschuldigde inschrijfgeld kan overmaken naar de betreffende vereniging.

Als je vragen hebt, of het lukt niet helemaal met de inschrijving van een toernooi, dan ben ik altijd bereid om te helpen. Enkele inschrijfformulieren zijn bij Alfasport in bezit of kunnen we opvragen.  

Mocht je nog toernooien weten die niet op deze lijst staan, laat dat even weten via marcodegroot68@kpnmail.nl en de lijst wordt aanpast!

Toernooilijst

 


Deel op FacebookAdres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl