ALFA SPORT

Historie

VV ALFA SPORT is een amateurvoetbalclub uit de gemeente Beekdaelen. Wij zijn ontstaan op 1 juli 2016 na een fusie tussen RKVV ADVEO SV Schinnen en VV Puth

Onze club is de trotse bespeler van de ALFA SPORT ARENA. Vanuit de kerktoren van Puth kun je een blik werpen op het voormalige complex van SV Schinnen. Dit is gelegen naast de voormalige accommodatie van RKVV ADVEO. Het vlaggenschip van VV ALFA SPORT is in 2016-'17 begonnen in de 3e klasse B en dit is ook de huidige competitieklasse. 

Binnen ALFA SPORT staat een leven lang voetballen, vriendschappen ontwikkelen, teleurstellingen delen en overwinningen vieren centraal. Wij zijn verheugd met ons grootste en kostbaarste goed. Een leven lang voetballen begint namelijk met de aftrap en dus binnen een van onze 19 jeugdelftallen. Daarnaast betreden vier seniorenteams en twee 35+ teams het speelveld op de ALFA SPORT ARENA. Daarnaast heeft ALFA SPORT sinds 2018 hebben een Walking Football team.

Onze vereniging is al diverse malen besproken en geanalyseerd door de lokale media. Deze Krantenknipsels zijn terug te lezen onder het knopje 'krantenknipsels'.


Deel op FacebookAdres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl