ALFA SPORT

Toernooien

Trainers en leiders zijn zelf verantwoordelijk voor het inschrijven van teams voor (een) toernooi(en). Elk team mag dan op rekening van VV ALFA SPORT deelnemen aan twee toernooien tot een maximaal bedrag van 30 euro. Natuurlijk mogen teams aan meerdere toernooien deelnemen. Echter, alle kosten boven dit reeds benoemde bedrag zullen voor rekening zijn van het team zelf. 

Werkwijze 

Iedere trainer schrijft dus zelf zijn team in voor de betreffende toernooien. Indien het inschrijfgeld contact betaald dient te worden, regelt de trainer/leider van het team dit zelf op het toernooi en levert achteraf de kwitantie in bij de penningmeester. Indien de inschrijving per bank kan gebeuren, laat dit dan weten aan de penningmeester zodat het verschuldigde inschrijfgeld kan worden gemaakt naar de betreffende vereniging.

Als er vragen zijn of het lukt niet helemaal met de inschrijving van een toernooi, neem dan gerust contact op via marcodegroot68@kpnmail.nl. Enkele inschrijfformulieren zijn bij de club in bezit of kunnen worden opgevraagd.   

Seizoensafsluiting

Op de dag dat VV ALFA SPORT de seizoensafsluiting organiseert, wordt vriendelijk verzocht om niet deel te nemen aan externe toernooien zodat met de gehele vereniging de seizoensafsluiting gevierd kan worden.  

 


Deel op FacebookAdres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl