• Historie

  VV ALFA SPORT  is een amateurvoetbalclub uit de gemeente Beekdaelen. Wij zijn ontstaan op 1 juli 2016 na een fusie tussen RKVV ADVEO, SV Schinnen en VV Puth.

  Onze club is de trotse bespeler van de ALFA SPORT ARENA. Vanuit de kerktoren van Puth kun je een blik werpen op het voormalige complex van SV Schinnen. Dit is gelegen naast de voormalige accommodatie van RKVV ADVEO. Het vlaggenschip van VV ALFA SPORT is in 2016-'17 begonnen in de 3e klasse B.  

  Binnen ALFA SPORT staat een leven lang voetballen, vriendschappen ontwikkelen, teleurstellingen delen en overwinningen vieren centraal. Wij zijn verheugd met ons grootste en kostbaarste goed. Een leven lang voetballen begint namelijk met de aftrap en dus binnen een van onze jeugdelftallen. Daarnaast betreden onze seniorenteams de 35+ teams en het veteranenteam het speelveld op de ALFA SPORT ARENA. Sinds 2018 ALFA SPORT hebben een Walking Football team. 

  Een aantal historische momenten in onze geschiedenis vind je hier.

 • Nieuwe club: Nieuwe naam!

  7 April 2016:

  De nieuwe naam voor de fusie tussen SV Schinnen, ADVEO & Puth is bekend. ALFA SPORT wordt de naam en is door de meerderheid van alle leden van de drie verenigingen besloten.