ALFA SPORT

EK Pool

Deelname aan de ALFA SPORT EK Pool 2021 is helaas niet meer mogelijk. Dagelijks word je rond het middaguur op de hoogte gehouden van het ALFA SPORT EK Pool 2021 klassement. Op onze socials, facebook en instagram vind je dagelijks een top 5 klassering van het klassement. Op deze pagina word je voorzien van een uitgebreid verslag en de actuele klassementslijst! Voor eerdere verslagen verwijzen we je graag naar het archief. De deelnemerslijst en de te winnen prijzen kun je hier terugvinden.

____________________________
Verslag
____________________________

🤒 Troosteloze afgang van onze abi’s uit Zuidoost-Europa 🤒

De wonderthee blijft opnieuw uit en de uitschakeling van Turkije is bijzonder slecht nieuws voor een groot aantal deelnemers, maar bovenal voor onze Turkse vriend Tristan Yigit. De 4-2 nederlaag van Oranje in maart blijft één groot raadsel. De Italianen bleven met een veredeld B-elftal opnieuw zakelijk en houden inmiddels voor de 11x op rij de 0. Ethan Ampadu, de man met het bizarre ex-kapsel, kon door zijn hernieuwde coupe gelukkig zien dat hem de rode kaart getoond werd. De tweede van het toernooi levert helaas nog steeds geen bonuspunten op. Niet bijzonder verrassend, daar het halve deelnemersveld met smart zit te wachten op de Portugese strijder die geen introductie nodig heeft.

De einduitslag in groep A is bekend en dit betekent dat de punten voor de einduitslag in de groepsfase vanaf vandaag bij je puntentotaal opgeteld zullen worden. Slechts twee deelnemers hadden al verwacht dat Turkije “leuk mit ging doon” en ontvangen 16 punten voor de volledig correct voorspelde volgorde in groep A: Tilburger Lucas de Rooij a.k.a. Chu en Guillaume Huisman.

Verder zien we een interessante strijd losbarsten en zal Raf Hermans het even wat minder makkelijk hebben in huize Hermans: hij daalt maar liefst 48 plaatsen en Kev gaat erop en erover.

Maar: nieuwe dag, nieuwe matchday. Vandaag krijgen we maar liefst 4 potjes voorgeschoteld en na vandaag weten we dus ook meer over de eindstand in groep B en C. Nederland is al groepswinnaar en kan zich opmaken voor Goran Pandev (en 10 anderen), die voor een haartransplantatie dan weer in Turkije is geweest. Verraadt het tweede vliegtuigje een eerste basisplaats voor de topscorer van Hen Litjens, Donyell Malen? Komen de ajacieden aan hun trekken 💦 met een basisplaats voor Ryan Gravenberch? En wat gaat er gebeuren in groep B? Zien we straks 3 landen met 3 punten?

____________________________

Het Klassement
____________________________

Klik op de links voor de verwijzing naar de actuele documenten! 

Laatst bijgewerkt: Maandag 21 juni 2021

De Prognoses: Voortgang van de landen

De Ranglijst

De Voorspellingen

De Eindstand Groep B

De Eindstand Groep CDeel op FacebookAdres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl