ALFA SPORT

Grote Club Actie 2017

Sun 08 Oct

Enige tijd geleden hebben we jullie de boekje van de Grote Club Actie uitgereikt. Bedoeling was om zoveel als mogelijk loten te verkopen en we zijn heel benieuwd naar het resultaat. Komende week maandag (9 oktober) en dinsdag (10 oktober) vanaf 18.00 kan iedereen met die boekjes in de kantine zijn of haar loten ophalen en die tegen betaling bezorgen bij de kopers.

In diezelfde komende week kan op woensdag, donderdag of zaterdag het geld worden ingeleverd in de kantine!

6 september 2017

Doe en help mee met het aanschaffen van nieuwe voetbal materialen voor onze jeugd! De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven. Ook Alfa Sport doet dit jaar weer mee, waardoor we aardig wat extraatjes kunnen regelen. Zaterdag 16 september start de verkoop.

De loten kosten € 3,- per stuk, waarvan maar liefst € 2,40 naar de vereniging gaat. De helft komt ten goede aan het jeugdteam dat de loten verkoopt en de rest gaat naar de jeugdafdeling t.b.v. allerlei voetbalmaterialen; ballen, goaltjes etc. De lotenboekjes worden volgende week op de trainingen uitgedeeld aan de mini- en jeugdteams. Ook senioren kunnen aan de slag en een lot kopen c.q. verkopen. Samen staan we sterk, samen zijn we Alfa Sport!

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december 2017 staat de trakkingsuitslag op www.clubactie.nl. Natuurlijk zullen wij de trekkingsuitslag ook hier op de website vermelden.

Deel op Facebook
Adres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl