• ALFA SPORT's 1ste ALFA SPORT Jeugdvoetbalkamp

  12 mrt 2024
 • Van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni 2024 organiseren we de 1ste editie van ons voetbalkamp. Het kamp wordt grotendeels georganiseerd op ons eigen sportpark en is voor de jeugdleden van JO7 t/m JO15. 

  De JO17 & 19-spelers zullen gedeeltelijk deelnemen en gedeeltelijk worden ingezet als begeleiding.
  Gedurende het kamp vinden diverse activiteiten plaats, variërend van voetbal tot amusement.

  We starten op vrijdagavond met inrichten slaapplekken en eindigen zondagmiddag met de prijsuitreiking & familiedag. De deelnemers overnachten in tenten, die op leeftijd zijn ingedeeld. Voor meisjes is er een aparte tent beschikbaar. Als uw kind wel graag wil deelnemen aan het voetbalkamp, maar liever niet blijft slapen, dan is dat natuurlijk geen probleem. We zien hem/haar dan graag ’s morgens vóór het ontbijt weer terug bij Alfa Sport.

  Voor deelname aan het kamp vragen wij een eigen bijdrage van € 30,- per kind. Wij willen u vragen op het aanmeldformulier aan te geven of uw zoon/dochter zal deelnemen aan het voetbalkamp. Het formulier dient uiterlijk zaterdag 5 april 2024 en de eigen bijdrage in een gesloten envelop - voorzien van naam en team - ingeleverd te zijn bij de leider/leidster van het team van uw zoon/dochter.
   
  We kunnen het voetbalkamp niet organiseren zonder de hulp van ouders/vrijwilligers. De meesten van jullie kunnen zich de gezelligheid en saamhorigheid tijdens deze dagen wel voorstellen, dus hopen we ook op een grote opgave van vrijwilligers. De taken zijn zeer uiteenlopend, zoals het opbouwen en afbreken van de tenten, begeleiden bij de spelactiviteiten, nacht- of slaapdienst, hulp bij het ontbijt of lunch etc.
   
  ● Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

  ● Het definitieve programma, de indeling van de vrijwilligers en het voetbalkampreglement & benodigdheden delen we uiterlijk 3 weken voor het kamp met alle deelnemers en vrijwilligers.

  Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn dan kunnen jullie altijd bij een van de organisatieleden terecht via martin@alfasport.nl

  Organisatie Voetbalkamp ALFA SPORT