ALFA SPORT
Sun 17 Mar
Medio maart start workshops;Train de trainer

Beste trainers,

Vanaf medio maart starten we met de interne trainersopleiding via diverse workshops. Op deze avond zullen de trainingen vervallen voor de teams waarvan het kader bij de training aanwezig is!

De planning ziet er als volgt uit!

 

lees meer
Tue 19 Feb
Alfa Sport rookvrij!

Vrienden van Alfa Sport, 

Vanaf 1 maart 2019 richt VV Alfa Sport zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken. Voorlopig uitsluitend tijdens trainingen en wedstrijden van de jeugd maar we streven naar een algehele rookvrije omgeving binnen afzienbare termijn!

lees meer
Fri 01 Feb
Winterjeugdtoernooi afgelast

De organisatie heeft besloten om het Winterjeugdtoernooi 2019 op 2 februari 2019 niet door te laten gaan. Door de huidige omstandigheden en de weersverwachtingen is het risico te groot. Jammer,maar helaas. De organisatie gaat meteen op zoek naar een nieuwe datum.

lees meer
Sat 26 Jan
Winterjeugdtoernooi 2019

Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert Alfa Sport opnieuw het Winterjeugdtoernooi 2019 voor de jeugdteam van JO9 t/m JO12. Dit jaar hebben zich liefst 55 teams aan gemeld. Het belooft dus een gezellige dag te worden. Ook o.a. Roda Jc en Fortuna Sittard zullen hun kunsten komen vertonen op de Alfa Sport Arena. Nog meer reden om de talenten van de toekomst te komen bewonderen. Elk deelnemend team krijgt tevens een beker.

lees meer
Fri 25 Jan
Carnaval bij Alfa Sport

lees meer
Sun 20 Jan
De wedstrijd RKVB 1 - Alfa Sport 1 is AFGELAST.

Wegens slechte weers en terrein omstandigheden is de wedstrijd RKVB - Alfa Sport AFGELAST!

lees meer
Mon 14 Jan
Kledingsbeurs Alfa Sport

lees meer
Mon 07 Jan
Alfa Sport neemt deel aan Wintercup FC Hoensbroek

Vrijdag 11 januari a.s. aanvang 19.30 uur speelt Alfa Sport tegen Schaesberg in het kader van de Wintercup van FC Hoensbroek.
Zondag 13 januari aanvang 13.00 uur spelen de winnaars en verliezers tegen elkaar! 

lees meer
Wed 19 Dec
FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Vanaf 20 december a.s. is er winterstop gepland. Dat betekent dat vanaf die datum er niet meer getraind kan worden op onze velden en dat het licht niet meer aangemaakt kan worden. Dat geldt voor alle teams! De senioren starten weer vanaf zondag 6 januari en de jeugd vanaf maandag 14 januari a.s. Zegt het voort!

lees meer
Privacy Policy

VV Alfa Sport hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.  In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.  Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Lees meer
Alfa Sport Clubshop

Heb je een trainingspak nodig van Alfa Sport? Of een broekje of nieuwe sokken? Bestel dit in de clubshop van Alfa Sport

Lees meer
Park de Oirsprong

Alfa Sport is deelnemer in Park de Oirsprong: een samenwerkingsverband van diverse verenigingen en organisaties. Ons doel is een toekomstbestendige duurzame organisatie te ontwikkelen. Samen sterk in het aanbieden en bevorderen van sport en bewegen, cultuur en ontspanning middels duurzame verbindingen gericht op vitaliteit en saamhorigheid. De website van Park de Oirsprong is te bereiken via: www.parkdeoirsprong.nl

Lees meer


Adres
ALFA SPORT
Oirsbekerweg 90
6438HC Oirsbeek

Contact
046-4433107
info@alfasport.nl